Dr. Trimmel Bálint

dentoalveoláris sebész szakorvos

Fogorvosi tanulmányaimat 2013-ban Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel.

Tanulmányaim során lehetőségem nyílt, hogy egy szemeszteren át a freiburgi Albert-Ludwigs Universität vendéghallgatójaként betekintést nyerhessek a németországi betegellátás folyamatába, konzerváló fogászati és parodontológia képzésben vehettem részt.

A diploma átadásakor Máthé Gyula-díjjal és a Fogorvostudományi Kar első dékánjáról elnevezett Balogh Károly Emlékéremmel tüntettek ki.

A Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumának Ambuláns Szájsebészeti Osztályán 2010 óta a veszek részt a betegek ellátásában. Kezdetben, mint Klinikai Tehetséggondozó Programban részt vevő hallgató, majd dentoalveoláris sebész rezidens tevékenykedtem. 2016-ban kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgát tettem dentoalveoláris sebészetből. Jelenleg ösztöndíjas PhD hallgatóként klinikai vizsgálatokban veszek részt. Fő érdeklődési és kutatási területem az augmentációs műtétek, a fogászati implantáció és implantációs fogpótlások.

Munkám során elsősorban a stresszmentes környezet megteremtésére, illetve a beavatkozások során a maximális fájdalommentesség biztosítására törekszem. A célom, hogy betegeim megkönnyebbült mosollyal az arcukon szállhassanak ki a sokszor rosszhírű fogorvosi székből.

Dr. Trimmel Bálint

Orvoskollégák

Dr. Horváth Éva

Dr. Horváth Éva

konzerváló és fogpótlástan szakorvos

Jómagam a betegeim jó testi-lelki állapotának megóvásáról, a saját fogaik minél hosszabb időn át történő megőrzésével, funkcióban tartásával szeretnék gondoskodni.

Diploma után Budapest egyik legjobb endodontiára specializálódott rendelőjében dolgoztam a szakvizsgám megszerzéséig. Itt tovább csiszoltam a gyökérkezeléssel kapcsolatos tudásomat, lehetőségem volt megtanulni a mikroszkópos gyökérkezelés fortélyait.

Dr. Schrick Szabina

Dr. Schrick Szabina

fogszabályzó szakorvos, gyerekfogászat, konzerváló fogászat

Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, ezután három évig dolgoztam a Gyermekfogászati és Fogszabályzási Klinikán. A felnőttfogászat mellett a gyermekfogászat és a fogszabályozás a fő területem.

Munkámat nagy odaadással végzem, fontos számomra a precizitás, kezeléseim során a nyugodt légkör megteremtésére törekszem. Minden betegemre kiemelt figyelmet fordítok, fontos a bizalmon alapuló, jó kapcsolat.

Asszisztenskollégák

Ági Kata

Ági Kata

fogászati asszisztens

Tanulmányaimat 2011-ben a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskolában végeztem.

Fogászati asszisztensként 7 éve dolgozom, ezalatt lehetőségem adódott a fogászat minden területén kipróbálni magam. Nagyon szeretem a szakmámat és örömmel tölt el, hogy én is hozzájárulhatok pácienseink egészségéhez.

Hornyák Cintia

Hornyák Cintia

fogászati asszisztens

2018-ban végeztem Budapesten a BVHSZ Bókay János Szakgimnáziumában mint fogászati asszisztens.

Saját magam maximalistának tartom, így igyekszem a lehető legnagyobb felkészültséggel, precizitással és odaadással segíteni a fogorvosok munkáját. Fontosnak tartom, hogy a páciensek számára egy nyugodt, otthonos, barátságos környezetet alakítsunk ki, ahova szívesen jönnek vissza.

Tóth Zsanett

Tóth Zsanett

vezető fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2014-ben végeztem, mint fogászati asszisztens. Munkám során amellett, hogy szakszerű segítséget nyújtsak orvosaink számára, fontosnak tartom a nyugodt, harmonikus légkör megteremtését.

Gyakorlatom van általános fogászatban és közel áll hozzám a gyermekfogászat területe is. Számomra a legnagyobb elismerés, mikor betegeink, felnőttek és gyerekek egyaránt mosolyogva távoznak rendelőnkből.

rendelő belső design

Kérjen időpontot még ma

Látogassa meg rendelőnket, és mondjon búcsút a fogorvostól való félelemnek.

Időpontkérés